sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Pikkujoulut Powerparkissa

  Kaikenlaista onkin tässä parin viikon sisällä taas tapahtunut. Ensinnäkin sain 15.11 sähköpostin jota en ollut uskoa ollenkaan todeksi ;) Se kuului näin:


"Hei,

Olet osallistunut Powerparkin facebook sivuilla joulupukki on totta kilpailuun. Arpaonni on suosinut sinua ja olet voittanut VIP-paketin sinulle ja kolmelle ystävälle PowerParkin Christmas Partyihin la 24.11. Onnittelut voitosta!  Toivottavasti pääsette osallistumaan tapahtumaan. Ole minuun yhteydessä niin voimme sopia miten liput toimitetaan sinulle.

Vip-pakettiin sisältyy ruokailu Palacen vip-alueella ja illan ohjelma. Lavalle nousee Elokuu, Tauski, Samuli Edelman ja Lauri Tähkä.

Ystävällisin terveisin,

 "myyntineuvottelijan nimi" 
myyntineuvottelija
PowerPark"

  Minullahan oli tarkoitus mennä noihin pippaloihin muutenkin Sinin kutsumana ja nyt olin sitte voittanut sinne neljä VIP-lippua!!!!! Siis aivan uskomatonta, että meikäläinen joka ei koskaan ikinä ei sitten ikinä voita mistään mitään voitti liput just tuonne!!!! Ja koska ajattelin että josko tästä alkaisi voittoputki päätin tehdä Loton (vaikka yleensä en juuri lottoa) ja kuinka ollakaan voitin 4 oikein eli 9,60 e ja jokerissakin tuli 2,5 e!!!! Ikinä en oo lotossa voittanut noin paljoa :D 

     No mummuthan ottivat nallen pennut mielellään yökyläilemään, pikkuisinkin ekaa kertaa yökylässä...Se meinasi ottaa tälle mammalle hieman koville, mutta pakkohan sitä on jossain vaiheessa irrottaa :/ Ja hienostihan siellä oli mennyt. Mukaani otin siis miehen ja kaksi meidän miespuolista kaveria, joista toinen meidän poitsun kummisetä. Mies ajoi mennessä ja minä lupasin ajaa takaisin niin pojat saivat kaataa kuppia ja juhlia keskenään pikkujouluja. Matkaahan tuonne tuli meiltä melkein 200 km ja sama tietysti takaisin, mutta hyvässä seurassa sekin meni ihan mukavasti.

 
  Minä suunnistin paikan päällä ensimmäisenä Pinup:ien teltalle ja sieltä Sinin kanssa lähdin vaihtamaan mekon ja korkkarit päälleni. Sen jälkeen sainkin istua taitavien käsien loihdittavaksi, kun Camilla Pönkkä meikkasi minut ja Menna Hedberg laittoin hiukseni.  Sitten pääsin valokuvaaja Petri Segerroosin linssin taakse ja hän alkoi räpsiä kuvia meikäläisestä. Tässä heidän kaikkien yhteinen taidonnäyte: 



  

  Ja tässä vielä toinen: 



  Tutustuin Pinup-tyttöihin ja täytyy sanoa että on kyllä huppusakkia! Tapasin myös tämän kesän pinup-mallikisan osallistujan Jenni Vänskän, johon tutustuin Kalorilaskurin kautta ja hänhän alunperin mut rohkaisi ottamaan Sini Tarkkiseen yhteyttä ja menemään sinne Boost me up-kurssille. Ihana ja kaunis Jennihän voitti Seiskan yleisöäänestyksen noissa kisoissa. Tapasin myös kisojen voittajan Annika Koivusalon. Ja todennäköisesti tulen heidät tapaamaan toisenkin kerran sillä Sini lupasi ottaa minuun yhteyttä kun näille leveysasteille tulee Pinup-keikkaa!!!! Minä pääsen siis Pinup-tytöksi myös :)  

  Näin myöskin Tauskin, joka pyöri oman shownsa jälkeen siellä VIP-alueella ja aivan ihana söötti Samuli Edelmann oli metrin päässä meikäläisestä ja kyseli vihreää teetä :D Elokuu ei sit esiintynyt ollenkaan kun solisti oli sairastunut ja hukannut äänensä. Lauri Tähkää ei näkynyt tavisten parissa vaan piilotteli jossain omassa sopukassaan. Hieman jäi sellainen toisten maineella ratsastamisen maku suuhun kun hän esitti lähinnä vain Elonkerjuun biisejä, vaikkakin onhan ne hänen tekemiään... Mut oli kyl huippu ilta ja pääsin itsekin heti hommiin muiden tyttöjen kanssa, jakamaan lahjakortteja Vip-asiakkaille. Kyllähän siinä sai muutaman kerran kehuja kuulla ihmisiltä niin miehiltä kuin naisiltakin :) Mut pakko sanoa et onko sitä oikeesti olla niin kamalassa kännissä ennen kuin uskaltaa ääneen sanoa toiselle että mekko tai nainen on kaunis :( Siellä niitä todella humalaisia riitti ja kyllä niitä sieltä uloskin useampi järkkäreiden toimesta saateltiin....Mut meillä oli kyl kivaa ja ruoka oli hyvää (pöydällä oli kokonainen possu, mistä kokki leikkeli paloja ;D ). Kotiinkin ehdittiin ajoissa neljän aikaan aamuyöstä :D 



2 kommenttia: