keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Hyvää alkanutta vuotta 2013!!!

   Todellakin vuosikin on tässä välissä vaihtunut ja tämä nalle on viettänyt aikaansa hyvin paljolti ulkoilmassa. Ei sillä että mua sinne olisi varta vasten heivattu tahi kotikolosta pois ajettu, mutta liikuntakärpänen on onnistunut pitkästä aikaa iskemään meikänalleen (kuten varmaan moneen muuhunkin uuden vuoden kunniaksi, itselläni ei tämä liity mihinkään lupauksiin). On tullut päivittäin lenkkeiltyä kerran tai kaksi. Vaunuja lykkien päivällä n 5 km ja sit illemmalla koiran kanssa suunnilleen sama lenkki. Jos on jäänyt yhteen kertaan niin olen sit tehnyt koiran kanssa pidemmän lenkin (sekin on saanut purkaa energiaansa jota silti tuntuu riittävän vaikka muillle jakaa...*huoh*)

  Mutta siis takaisin jouluun ja aloitetaan heti kuvan muodossa tällä meidän ihanaisella pienellä tonttutytöllä :)



  Ja tässä hieman värikkäämpi ja vauhdikkaampi kuva (sillä vauhtia sitä nykyään riittää :D )




   Tytteli menee kontaten kovaa vauhtia ja tietenkin varsinkin minun perässä huoneesta toiseen :) Välillä toisella meinaa suorastaan hermo kun teen jotain ja ravaan huoneesta toiseen ja kun toinen ehtii paikalle niin menenkin takaisin :D Mutta edelleen on hän silti meidän aurinkoinen joka jaksaa olla aina yhtä iloinen aamusta iltaan ja nykyään myös kovin puheliaskin ;) ainoastaan tulkki puuttuu, mut jutusta ei tuu loppua.... Kävellä töpsöttelee kovasti tukea vasten ja yleensä kiertääkin kovasti sohvapöytää ympäri ja välillä kulkee NallePuh-autonsa kanssa myös, kas näin:





 Sit voi välillä kans vähän jumpatakin (siis sen lisäks että tuota autoa lykkiessä heilutellaan peppua musiikin tahdissa) tai zumbata  ;)





  Siellähän noita hampaitakin vilkkuu, joita joulun aikaan putkahti oikein urakalla esiin. Alaetuhampit sqai kaverikseen ylähampit kaksin kappalein ja alaskin ilmestyi kolmas :) Kyllä nyt on kelvannut pistellä possua poskeen ;)


  Siinä niitä kuulumisia ja kuvia tästä pikkunallesta, koska uskon että näitä Possuli alias Jiiipeee, ainakin kieli pitkällä (ja pukamat kovilla :D ) odotti. Hetkinen katson vielä.....ei, ei ollut yhtään julkaisukelpoista joulukuvaa äitinallesta ja pikkunallesta.

  Possukasta pääsemmekin seuraavaan kuvaan sillä BP ja Jiiipeee olivat tehneet urotyön ja auttaneet pitkäkorvaista tonttupukuista  pupua, jolla oli ongelmia paketintoimituksessa. Possujen avulla paketti löysi perille Nallukalle ja iso kiitos Possuille (ja sori siitä Jallu-sedästä...)

  

  Kuohuvan korkkasinkin samana iltana sillä sattui olemaan uuden vuoden aatto ja olihan se mukavata samalla katsella näitä:


    Vielä riittäisi tarinaa, mutta säästetään se vaikka huomiselle, alkaa unimasa kolkutella olkapäällä et alkais olla aika painua peiton alle...Mä yritän, en lupaa, jatkaa juttua huomenna enkä parin viikon päästä ;D "Nähdään" pian siis :)

1 kommentti:

  1. Jallu-sedästä keskustellaan vielä... Syö toisten sedän ihan pokkana ;) hyi, tuhma nalle !

    VastaaPoista