tiistai 11. syyskuuta 2012

Kakkuja joka lähtöön...

  Jaahas johan tässä olikin touhua ja tohinaa koko viikonlopun, kun pojan 7-vuotissynttäreitä vietettiin niin lauantaina kuin sunnuntainakin. Heti ensimmäisenä täytyy laittaa (vaikkei tämä mikään leivontablogi olekaan) kuvat leipomuksista joita väsäsin perjantaina ja lauantainakin vielä koristeluhommia.


Tämä Angry Birds pommi on marsipaanista ja tarjoiltiin kaverisynttäreillä (tosin paljon jäi tästä sunnuntaillekin).



Tässä sitten myös marsipaanista väkertämäni tipuset ja possut sunnuntaisen kakun päällä. Molemmissa kakuissa oli täytteenä banaania, mansikkamoussea ja suklaamoussea (mikä oli tosi nami nami :D ). Toisen kakun tein normi kakkupohjasta ja toiseen laitoin kaakaojauhoa mukaan (ja tämä oli mielestämme parempi) ja kostutus oli mansikkamehulla. 



Ja sitten tämä uusi kokeiluni karpalo-valkosuklaa-juustokakku, mikä osoittautui suorastaan taivaalliseksi (ja painoystävälliseksi ;D sillä itse söin lähinnä vain tätä ja kilot eivät nousseet vaan jopa laskivat viikonlopuna aikana, tosin en vetänyt normisti joka kahvikupin kanssa vaan sopivasti pala tai kaksi per päivä nautiskellen ).

  Kaverisynttärit meni ihan kivasti, mitä nyt just silloin piti sen kahden tunnin aikana sataa välillä kaatamalla eikä pojat päässyt ulos leikkimään niin kuin oli tarkoitus. Kyllä me miehen kanssa monta kertaa katsottiin kelloa tuon kahden tunnin aikana :D et ei yhtään pidempää aikaa tuollaisille synttäreille. Ääntä ja menoa kyllä riitti vaikka lapsia ei ollutkaan kaiken kaikkiaan kuin 5 kutsuttua ja omat.

  Urheilla yritin viikonloppunakin ihan normisti ja laitetaan nyt tähänkin vielä viime viikon liikuntasaldo:

Ma: huilipäivä
Ti: Salilla soutulaite + yläkroppa+ vatsat, illalla crossari 32 min
Ke: Kevyttä koiralenkkiä ja vaunujen lykkimistä pihamaalla (huilipäivä)
To: Salilla jalat + vatsat + crossari
Pe: Tunnin vaunulenkki
La: Salilla soutulaite 15 min + kahvakuula+vatsat + crossari 20 min
Su: kevyttä kävelyä perheen kanssa

  Tarkoituksena on yrittää pitää tietty liikunnan ilo, mukana ettei menisi sellaiseen "pakko joka päivä liikkua"-ajatteluun ja yrittää pitää niitä kevyempi liikuntapäiviä ja ihan oikeita lepopäiviäkin.

1 kommentti:

  1. Susta tulee mulle niin possuhovikakkuleipuri :) Näyttää tosi hyviltä !! Maiskis !! :)

    VastaaPoista