torstai 6. syyskuuta 2012

Salia ja synttärisuunnitelmia

  Tänään sähkömies kävi heti aamutuimaan tekemässä eilen aloittamansa sähkötyöt loppuun ja nyt on muksujenkin huoneessa sähköt! Onhan ne siellä jo ilman valoja lähes koko kesän olleetkin :D Eilen "häiriköitsin" sähkäriä koko iltapäivän kun hän teki hommiaan...enhän minä muuten, mutta juteltiin kun pitkästä aikaa nähtiin, ystäväni hän kun on.

   Aamupäivällä sitten kurvailin salille jalkatreeniä vääntämään, saa nähdä onko huomenna yhtään lihakset kipeät, yritys ainakin oli kova ;D Menin sitten ihastumaan salin crosstraineriin  <3 Oli ihan pikkaisen parempi vekotin kuin mulla kotona. Tosin varmaan kalliskin on, Tunturi merkiltään ja sisältää kaikkia hienoja valmiita ohjelmia (mulla vaan 12) ja todella isokokoinen, et eihän se kotiin mihinkään mahtuisikaan, tuo nykyinenkin vie ihan riittävästi tilaa (kun ei saa edes taivutettua sängyn alle kuten monet TV-shopin laitteet). Yks työkaverikin siellä oli "pumppaamassa rautaa" ja hetki siinä vaihdettiin kuulumisia, ei töissä ainakaan kuulosta mikään muuttuneen...

  Iltapäivällä lähdettiin koko perheen voimin ruokaostoksille ja samalla käytiin yhden tutun luona kokeilemassa sisäpelikenkiä poitsulle. Saatiin lähes käyttämättömät Adidaksen lenkkarit 8 (kahdeksalla!!!) eurolla!!! Pojalla kun alkaa tiistaina sählykerho eikä tässä lähistöltä löytynyt kaupoista vastaavia niin pikkasen onni potkaisi :) Kaupasta ostettiin normi setti viikoksi sapuskaa ja sen lisäksi leivontavermeitä et saan alkaa huomenna vääntämään kakkuja. Pojan synttäreitä vietetään koulukavereiden kesken lauantaina ja sunnuntaina sitten sukulaisten ja kummisedän ja kaveriperheiden voimalla. Suunnitelmissa olisi tehdä karpalo-valkosuklaa-juustokakku, täytekakut, 2kpl, maitosuklaa- ja mansikkamousella sekä banaanilla, suolaiseksi meinasin jonkinlaisia kinkkuhyrriä ja sitten on keksejä. Limsaa meillä ei tarjoilla, ainoastaan mehua, koska meidän muksut ei muutoinkaan juo (eivätkä tykkää) limonaadeja.     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti