sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Viikonloppu ohi...

Viikonloppukin alkaa olla jo ohi...Perjantai meni itsellä kotioloissa kun mies oli kavereineen Metkossa Jämsänkoskella ihmettelemässä jos jonkinmoisia koneita ja vehkeitä. Lauantaina menivät sitten pojan kanssa vielä uudestaan ja minä menin pikku emännän kanssa siksi aikaa Jämsään kaupoille. Keskimmäinen halusi välttämättä jäädä mummille ja mennä hänen kanssaan ruokakaupoille. No rahaa paloi, yllättäen kun meikä pääsee kaupoille, lähinnä lasten vaatteisiin...harvoin sitä itselleen mitään kivaa löytää mitä raaskisi ostaa. Tosin tällä kertaa tein pari löytöä ja toinen niistä ei maksanut kuin 10 e ja toinen taisi olla 24,90 e (tai jotain siihen suuntaan alle 30 e kuitenkin).

  Tämä mekko on L-kokoa ja ostin oikeastaan ensi kesää silmällä pitäen ns tavoitemekoksi (ja kun oli vain sen kympin). Sopii kyllä jo nyt, mut et näyttäis paremmalta niin vatsaa ja käsiä pitäisi saada pienemminksi :)


   Tämä tunika on myös L-kokoa, mutta malliltaan väljä ja ihastuin värien lisäksi noihin hihoihin (jotka ovat hyvin armeliaat ja mukavan peittävät tämän hetkiseen kroppaan siis sopivat ;D ). 

  Niin joo torstaina olin tämän mun "personal trainerin" eli siis työkaverini kanssa salilla ja sain pistää elämäni ensimmäisen kerran nyrkkeilyhanskat käteeni. Kuntoilumielessä sain sitten lyödä pistareita ja 6 x 1 min tehtiin tätä ja kyllähän siinä tuli hiki. Tykkäsin kyllä! Kahvakuulaa pidin kans ekaa kertaa käsissäni, eikä sekään hassumpaa hommaa ole :) Tällä viikolla on tullutkin ihan kivasti liikuttua, auttaa mukavasti kun mieskin on kotosalla niin pystyn lähes joka päivä ottamaan aikaa itselleni ja liikunnalle. Vaikkakaan painossa liikunta ei ole valitettavasti näkynyt mitenkään miinusmerkkisesti :/ mut yritän ajatella positiivisesti ja toivon kovasti että edes jonkin sortin kiinteytymistä sen sijaan tapahtuisi. Pistetään nyt vielä tähänkin tämän viikon liikunnat ylös eli

ma: 1h sauvakävely + spurtit + vatsa
ti: väkisin pidetty nälkävuodelta tuntuva lepopäivä
ke: PT:n kanssa salilla yläkroppatreeni+ vatsa + crossari 23 min
to: PT:n kanssa salilla soutu 5 min +nyrkkeily+kahvakuula+vatsa+pyöräily 2 x 2km+ 10 min crossari
pe: tunti kevyttä kävelyä pihamaalla lastenvaunujen kera ja 45 min pyörälenkki
la: salilla jalat + vatsa+ kävely salille mennen tullen 2 km + pieni koiralenkki
su: koiran kanssa kävely + hölkkä + tunnin reipas vaunulenkki

2 kommenttia:

  1. Nätti tunika !!
    Mäkin tykkäisin heilutella kahvakuulaa mutkun ei osaa oikeita liikkeitä... muksii sillä vaan omaa päätänsä kummiskin ;)
    Pitäis mennä jonneen tunneille, mutkun on illat töissä niin eipä onnistu :(
    Hyvin oot liikkunu, reipas Nallu :)

    VastaaPoista